DE 4 BELANGRIJKSTE VAATWASSER INBOUW TIPS VAN INBOUWAPPARATUUR MARKNESSE DIE U MOET WETEN VOORDAT U BESLUIT OVER DE AANSCHAF VAN UW INBOUW VAATWASSER

vaatwasser inbouwInbouwapparatuur Marknesse is al bijna 30 jaar de specialist voor uw vaatwasser inbouw vragen in Marknesse en omgeving. In onze showroom van 500 vierkante meter vindt u meer dan 20 keukens en een uitgebreid assortiment inbouw apparatuur. Ons team onder leiding van Yvonne Janssen en haar dochters helpen u graag met de juiste adviezen en tips om u de juiste keuze van uw inbouw vaatwasser te laten maken. U bent welkom in onze showroom.

De 4 belangrijkste Inbouw Vaatwasser Tips & Gratis Inbouw Brochure

Bij de aanschaf van een inbouw vaatwasser zijn er een aantal tips die wij u niet willen onthouden voordat u de vaatwasser aabschaft: 

TIP 1. Let op het waterverbruik: U weet dat schoon water een steeds schaarser ged wordt en dat daarom de waterprijzen in de toekomst zullen stijgen. Daarnaast is een beter milieu en zuiniger en efficiënt waterverbruik iets wat ons allen aan het hart gaat. Wij vinden in ieder geval het waterverbruik van een inbouw vaatwasser een steeds belangrijker aspect bij de aanschaf. In onze winkel verkopen wij inbouw vaatwassers die slechts 10 liter water per afwasbeurt verbruiken. Echter ook het energieverbruik van de vaatwasser wordt steeds belangrijker. Onze beste inbouw vaatwassers voldoen daarom ook aan de hoogste AAA vereisten.

TIP 2. Geluidsniveau - het geruis van uw vaatwasser: Hier staan slechts weinigen bij stil: het geryuis van een vaatwasser op de achtergrond kan best storend zijn. Wij hebben de stilste vaatwasser in ons programma met een geluidsniveau van slechts 39 dB. Deze inbouw vaatwasser hoort u vrijwel niet verzekeren wij u.

TIP 3. Een volledig integreerbare vaatwasser: Het is altijd het mooiste als uw vaatwasser helemaal verborgen zit achter een deurpaneel dat geheel past bij het design en de strakke lijn van uw keuken. Onze volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers ziet u alleen als u het keukendeurtje opendoet. Ook dan pas verschijnt het bedieningspaneel op de bovenkant van de deur.

TIP 4. Hoogte van de inbouw vaatwasser: Er worden steeds meer hoge keukens van 90 cm werkhoogte verkocht. Wij hebben speciale inbouw vaatwassers die in een hoogte van 90 cm geleverd kunnen worden.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw vaatwasser te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Voor u uitgelicht: de Fagor ES 90 IT inbouw vaatwasser

Deze volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser krijgt de bijzondere aanbeveling van Yvonne Janssen omdat hij aan alle eisen voor een moderne vaatwasser voldoet:

  1. Het waterverbruik van de Fagor ES 90 IT is extreem laag met slechts 10 liter per wasprogramma.
  2. Het geluidsniveau van de Fagor ES 90 IT is de laagste in de markt met een niveau van slechts 39dB. Dat is muisstil.
  3. Het energieverbruik van de Fagor ES 90 IT is zo laag dat zij beantwoordt aan de strengste energieverbruik eisen. Daarmee heeft de ES90IT een AAA label.

Meer informatie over deze- en andere inbouw vaatwassers vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor een uitgebreider vaatwasser inbouw advies bent u altijd welkom in onze showroom.

Bij Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Keukens staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn zes dagen per week - ook op maandag (!) en op koopavond - open.

Alle inbouw vaatwassers worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Mochten er na aflevering nog problemen zijn, dan rijden wij gewoon even langs.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Marknesse, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al sinds 1978 uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Marknesse. De koffie wordt vers voor u gezet!

keukencentrum marsum

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Yvonne Jansen, Ilona Maljaars-Jansen, Micha Jansen, Sacha Jansen, Roeli Jansen en het hele team van Inmbouwapparatuur Marknesse.

Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Marknesse
Expansie 10
8316 GA Marknesse 

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0527 20 33 06 of stel uw vraag via het contactformulier