DE SENSATIONELE TOTALIUM INDUCTIEKOOKPLAAT VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR MARKNESSE

inductiekookplaatInbouwapparatuur Marknesse is al 30 jaar specialist in inbouwapparatuur waaronder de inductiekookplaat. We hebben altijd de laatste technologie op het gebied van inductie koken in huis gehad. Maar wij hebben nog nooit zo'product verkocht als de Fagor Totalium® Inductiekookplaat. Eigenlijk zou iedereen een demo van deze revolutionaire kookplaat moeten krijgen. In onze showroom kan dat.

De Meest Sensationele Inductiekookplaat ooit gemaakt: Nu in Marknesse!

Weinigen weten dat de inductiekookplaat is uitgevonden door het Spaanse topmerk Fagor, samen met haar dochteronderneming Brandt. Fagor is marktleider en innovator in inductie kookplaten en produceert ook voor vele andere grote keukenapparatuur merken. Hierdoor is Fagor altijd net een stapje voor in de ontwikkeling van de nieuwste inductie technologie. Meestal zijn dit vernieuwingen in materialen, bediening, electronica en andere zaken. Maar deze keer heeft de innovatiekracht bij Fagor geleid tot een compleet nieuw concept voor inductiekoken: De IF-9000 Totalium® Inductiekookplaat.

Het is moeilijk uit te leggen wat er allemaal met deze inductiekookplaat mogelijk is, maar we kunnen het ook simpel houden: Alles is mogelijk!

Wat dat betekent kunt u eigenlijk alleen maar ervaren tijdens een demonstratie in onze showrooom in Marknesse.

Toch laten wij u hier alvast kennis maken met deze unieke inductiekookplaat.

Best In Class Inductiekookplaat: De Fagor IF-9000S Totalium

Met een inductiekookplaat heeft u al de snelste, veiligste en meest efficiёnte manier van koken in uw keuken. De inductie koken technologie geeft altijd een optimaal resultaat voor wat betreft kwaliteit, kooktijden en energieverbruik. Maar wat als als nu ook nog de gehele inductiekookplaat één groot kookoppervlak is? Dan ben je zelfs niet meer gebonden aan de verschillende kookzones, maar kun je overal op de kookplaat je pan neerzetten en dus daadwerkelijk grenzeloos koken. De Fagor IF-9000 Totalium® doet dit, maar voegt hier nog eens meerdere dimensies aan toe.

Eigenlijk heeft Fagor hiermee het inductiekoken en de inductiekookplaat opnieuw uitgevonden.

De Fagor IF-9000 Totalium heeft drie verschillende gebruiksopties en bereidingswijzes:

  1. TOTAAL: In deze stand neemt het gehele inductiekookvlak dezelfde vermogensstad aan. Zo kunt u bijvoorbeeld 5 pannen op dezelfde stand laten koken.
  2. DOMINO: Dit is hoe de profs koken. Met deze stand verdeelt u het inductie oppervlak in 3 kookzones met per zone een ander vermogen. Zo kunt u pannen eenvoudig van de ene zone naar de andere zone verplaatsen voor een andere bereidingswijze: sudderen, boosten, etc.
  3. MASTER: Deze stand geeft een volledige- en onvoorstelbare vrijheid. Het is misschien niet te geloven, maar de Totalium herkent de pan en de bijbehorende instelling. Als je de pan vervolgens op de kookplaat verschuift wordt de instelling vanzelf meegenomen!

Meer informatie over unieke inductiekookplaat vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider inductie koken advies bent u altijd welkom.

Bij Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Marknesse staat ons team van 15 experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn zes dagen per week - ook op maandag (!) en op koopavond - open.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Mochten er na aflevering nog problemen zijn, dan rijden wij gewoon even langs.

Wilt u meer weten over Keukencentrum Marknesse en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al sinds 1978 uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Marknesse. De koffie wordt vers voor u gezet!

keukencentrum marsum

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Yvonne Jansen, Ilona Maljaars-Jansen, Micha Jansen, Sacha Jansen, Roeli Jansen en het hele team van Inmbouwapparatuur Marknesse.

Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Marknesse
Expansie 10
8316 GA Marknesse

 

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0527 20 33 06 of stel uw vraag via het contactformulier