DE LAATSTE KOELKAST INBOUW TECHNIEK VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR MARSSUM

koelkast inbouwAl 30 jaar is Inbouwapparatuur Marknesse de specialist in inbouwapparatuur. Zo hebben wij ook de laatste technologie op het gebied van koelkast inbouwapparatuur in huis en kunnen wij u perfect de unieke voordelen van deze technologie demonstreren. In onze showroom van ruim 500 vierkante meter vindt u een keur aan moderne inbouwapparatuur. U bent welkom in onze showroom.

 
De Beste Koelkast Inbouw Tips & Gratis Inbouw Brochure

Met de modernisering van koeltechniek in de afgelopen jaren zijn ook inbouw koelkasten zijn steeds geavanceerder geworden. De professionele koeltechnieken uit de inductrie deden zo ook hun intrede in de koelkast thuis. Een voorbeeld van zo'n nieuwe technologie is die van de No Frost Koelkast.

De No Frost technologie heeft een zeer belangrijk voordeel voor een inbouw koelkast. Bij een normale koelkast wordt de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte. Het bijbehorende vocht wordt echter niet onttrokken en daardoor ontstaat in het vriesgedeelte zogenaamde rijp- of ijsafzetting.

In een No Frost Koelkast daarentegen wordt de lucht met vocht en al uit het vries gedeelte gezogen. Er ontstaat dus geen rijp- en ijsafzetting.

De voordelen zijn dat u nooit meer de koelkast hoeft te ontdooien, dat verpakkingen en etiketten altijd leesbaar blijven, dat diepvriesproducten niet meer aan elkaar vast vriezen en dat er geen hoger energieverbruik ontstaat door de ijsafzetting.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw combimagnetron te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Best In Class Koelkast Inbouw: De Fagor FIC 5425

De Fagor No Frost Inbouw Koelkast bevat naast vele moderne koeltechnologie ook de allerlaatste No Frost techniek en heeft bovendien een inhoud van maar liefst 200 liter en wisselbare draairichting van de deur!

Deze volledig geïntegreerde inbouw koelkast krijgt onze aanbeveling omdat hij aan alle eisen voor de moderne inbouw koelkast voldoet:koelkast inbouw

  1. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een hoogte van 1 meter 77, een inhoud van 200 liter en een vrieskast van 62 liter
  2. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een electronische temperatuurregeling en een homogene koeling
  3. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft de laatste No Frost- en Super Invries Technologie in huis
  4. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een A+ energie label
  5. De FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een verwisselbare draairichting van de deur, waardoor u de deur in elke gewenste draairichting kunt monteren

Meer informatie over deze- en andere inbouw koelkasten vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider koelkast inbouw advies bent u altijd welkom.

Bij Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Keukens staat ons team van 15 experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn zes dagen per week - ook op maandag (!) en op koopavond - open.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Mochten er na aflevering nog problemen zijn, dan rijden wij gewoon even langs.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Marknesse en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al 30 jaar uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Marknesse. De koffie wordt vers voor u gezet!

keukencentrum marsum

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Yvonne Jansen, Ilona Maljaars-Jansen, Micha Jansen, Sacha Jansen, Roeli Jansen en het hele team van Inmbouwapparatuur Marknesse.

Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Marknesse
Expansie 10
8316 GA Marknesse

 

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0527 20 33 06 of stel uw vraag via het contactformulier