ALLES OVER DE LAATSTE COMBIMAGNETRON INBOUW APPARATEN VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR MARKNESSE

combimagnetron inbouwAl 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in inbouwapparatuur. Zo hebben wij ook de laatste technologie op het gebied van combimagnetron inbouw apparaten in huis en kunnen wij u perfect de unieke voordelen van deze technologie demonstreren. In onze showroom van ruim 500 vierkante meter vindt u een keur aan moderne inbouwapparatuur. U bent van harte welkom in onze showroom in Marknesse.

 
De Beste Combimagnetron Tips & Gratis Inbouw Brochure

De combimagnetron is een nog relatief onbekend apparaat. Iedereen kent de normale magnetron, maar de combi magnetron biedt naast de magnetron functie meerdere functies, zoals een hetelucht oven functie en een grillfunctie.

Het is daarmee mogelijk om gerechten nog sneller en lekkerder te bereiden.

TIP 1 Slowcooken: Sneller bereiden is een belangrijk voordeel van elke magnetron, maar wist u dat je met een combimagnetron ook heel goed kunt slowcooken door de magnetronstand te combineren met een hetelucht- of grillstand. Het resultaat is verbluffend. Wij maakten de heerlijkste- en malste kip met deze kookmethode.

TIP 2 Vochtbehoud: Een magnetron ontrekt wat sneller het vocht aan het voedsel en daardoor ontstaat het gevaar van droog voedsel. Het is daarom aan te raden om wat lagere wattages te gebruiken en iets meer tijd te nemen voor de bereiding van het voedsel. Uw eten wordt daardoor lekker mals en sappig en behoudt haar natuurlijke structuren.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw combimagnetron te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Best In Class Combimagnetron Inbouw: De Fagor 6H-600ATCX

De Fagor combimagnetron maakt het mogelijk om met beide functies tegelijkertijd snel en smakelijk te koken. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om de magnetron- en ovenfuncties apart te gebruiken.

Deze volledig geïntegreerde inbouw combimagnetron krijgt onze aanbeveling omdat hij aan alle eisen voor de moderne combimagnetron voldoet:combimagnetron inbouw

  1. De Fagor 6H-600ATCX Combimagnetron heeft een inhoud van maar liefst 40 liter en heeft een volledige ovenfunctie.
  2. De Fagor 6H-600ATCX Combimagnetron heeft 6 makkelijk in te stellen kookprogramma's.
  3. De Fagor 6H-600ATCX Combimagnetron heeft een intuïtief touch control en een scherm met volledige weergave van uur, tijd, temperatuur en functie
  4. De Fagor 6H-600ATCX Combimagnetron heeft een geventileerde dampuitlaat

Meer informatie over deze- en andere inbouw combimagnetrons vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider combimagnetron inbouw advies bent u altijd welkom.

Bij Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Keukens staat ons team van 15 experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn zes dagen per week - ook op maandag (!) en op koopavond - open.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Mochten er na aflevering nog problemen zijn, dan rijden wij gewoon even langs.

Wilt u meer weten over Keukencentrum Marknesse en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al sinds 1978 uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Marknesse. De koffie wordt vers voor u gezet!

keukencentrum marsum

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Yvonne Jansen, Ilona Maljaars-Jansen, Micha Jansen, Sacha Jansen, Roeli Jansen en het hele team van Inmbouwapparatuur Marknesse.

Inbouwapparatuur Marknesse/YRO Marknesse
Expansie 10
8316 GA Marknesse

 

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0527 20 33 06 of stel uw vraag via het contactformulier