Welkom bij Inbouwapparatuur Marknesse & Yro Marknesse - De Specialist In Keukenapparatuur

inbouwapparatuur marknesseWelkom bij Inbouwapparatuur Marknesse & YRO Marknesse. Het adres voor uw perfecte keken en inbouwapparatuur in de regio Marknesse. Al sinds 1983 adviseren wij u graag met kennis van zaken en zorgen wij er samen met u voor dat uw keukenwensen in vervulling gaan.

Van uw keuken maken wij graag een culinaire verrassing. Kom langs in onze showroom waar Yvonne Jansen en haar dochters u graag het juiste en persoonlijke advies geven voor uw keuken.

Er is de afgelopen (bijna) 30 jaar veel veranderd in ons familiebedrijf YRO. We begonnen klein en Yvonne en Rob verzorgden de showroom en de installaties. Nu werken ook de dochters bij het bedrijf met inmiddels twee vestigingen in Marknesse en Hasselt.

Bovendien hebben wij nu een team van 14 man klaarstaan om uw verbouwing of keukenplaatsing perfect te laten verlopen.

Wat gebleven is, is dat wij nog steeds een leuk familiebedrijf zijn. We hebben er bewust voor gekozen om "klein" te blijven, zodat we altijd dicht bij onze klanten kunnen opereren. Dat betekent luisteren naar wat uw wensen zijn en hierop precies aan te sluiten. Daar ligt onze kracht.

U hoeft uw wensen niet op ons of onze producten aan te passen, maar wij weten voor u altijd een passende oplossing te bedenken. Dat is onze kracht en daar zijn wij trots.

Ook zijn trots op ons team dat altijd klantvriendelijk, betrouwbaar en servicegericht is.

En op onze producten zijn wij ook trots. Wij leveren altijd de echte topmerken. Bekend, maar soms ook wat minder bekend omdat de kwaliteit voor ons altijd voorop staat.

Zo zijn wij bijvoorbeeld ook Maestro Dealer van het Spaanse inbouwapparatuur merk Fagor. Omdat wij weten dat Fagor altijd een vernieuwer is geweest in de ontwikkeling van keukenapparatuur. Zo is Fagor bijvoorbeeld de uitvinder van de inductiekookplaat en is zij voorloper in zelfreinigende ovens. Dit merk produceert keukenapparatuur voor vele andere grote merken.

Het opnemen van Fagor in ons programma is juist zo kenmerkend voor ons, omdat wij altijd het beste zoeken voor onze klanten tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Met ingang van Januari 2012 zijn wij dus Fagor Maestro Dealer. Dit heeft voor onze klantenfagor marknesse de volgende leuke voordelen:

De Fagor Mastro Dealer: betrouwbaar, vakkundig en servicegericht
Bij een Fagor Maestro Dealers weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Onze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van onze producten.

De Fagor Mastro Klantenkaart
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u bovendien een Fagor Maestro Klantenkaart cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen. Zo willen we u graag bedanken voor u vertrouwen in ons en in Fagor.

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen oriƫnteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt geheel gratis en vrijblijvend onze Inbouwapparatuur Brochure en onze handige Tips aanvragen door hieronder uw naam en emailadres in te vullen. U heeft de brochure en de tips dan binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

Natuurlijk kunt u altijd binnenlopen in onze showroom aan de Expansie 10 te Marknesse.

Bellen kan ook tijdens openingstijden: 0527 20 33 06

Wij zien u graag een keer in onze showroom.

Met vriendelijke groeten,

Yvonne Jansen, Ilona Maljaars-Jansen, Micha Jansen, Sacha Jansen, Roeli Jansen en het hele team van Inmbouwapparatuur Marknesse.


CONTACT GEGEVENS INBOUWAPPARATUUR MARKNESSE/YRO MARKNESSE

Keuken- & Inbouwapparatuur showroom:
Expansie 10
8316 GA Marknesse
Tel: (0527) 20 33 06
Fax: (0527) 20 14 97
E-mail: info@yro.nl

KVK 39046247

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag:
10.00 - 12.30 en van 13.30 - 17.00 uur

zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

koopavond op donderdag:
19.00 - 21.00 uur